MÁR NEM KÖTELEZŐ A MASZK A KÖZLEKEDÉSI VIZSGÁKON!

 Kategória: Hírek

Igazodva a járványügyi korlátozások enyhítéséhez, a Vizsgaközpont hatályon kívül helyezi járványügyi szigorítását. Ennek értelmében 2022. március 7-étől nem kötelező a maszk használata a vizsgákon, az utánképzéseken, a vizsgálatokon és ügyfélszolgálati tereinkben.

A koronavírus fertőzés terjedésének megakadályozása, illetve a társaság ügyfeleinek és dolgozóinak védelme érdekében a KAV Közlekedési Alkalmassági és Vizsgaközpont tavaly októberben higiéniás szabályt vezetett be. A járványügyi korlátozások kivezetéséről szóló kormányrendeletnek megfelelően ez hétfőtől hatályát veszti; megszűnik a kötelező maszkviselés a közlekedési vizsgaeseményeken és utánképzéseken, vizsgálatainkon, valamint társaságunk ügyfélszolgálatain és kirendeltségein.

Fontos, hogyha valamely ügyfelünk úgy dönt – a személyazonosítás rövid interaktusát leszámítva – az elméleti és gyakorlati vizsgák alatt továbbra is viselheti a maszkot.

Az enyhítések ellenére kérjük ügyfeleinket, hogy a továbbra is tartsák be az alapvető higiénia szabályokat!

Legutóbbi bejegyzések
Hozzászólások

Szóljon hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .